Over Het Wijninstituut

Welkom!

Welkom op de wijnblog van Het Wijninstituut, het onafhankelijke opleidingsinstituut voor wijnliefhebbers en vakmensen. Met meer dan 18 gediplomeerde docenten leiden wij wijnliefhebbers en wijnprofessionals op voor erkende (vak)examens. Op deze blog delen de wijndocenten met u hun kennis en passie over wijn en spijs.

Wat is Het Wijninstituut?
Het Wijninstituut is gespecialiseerd in het geven van landelijk erkende wijncursussen en in het organiseren van wijnproeverijen en wijnevenementen. Dit alles onafhankelijk, want het Wijninstituut verkoopt geen wijn. Het Wijninstituut streeft ernaar om op een professionele wijze kennis over te dragen, met oog voor het gezelligheidsaspect. Het team van docenten is enthousiast en deskundig. Bij het lesgeven is er veel aandacht voor de dagelijkse praktijk en er is veel ruimte voor interactie. Na afloop is het mogelijk om deel te nemen aan het landelijke examen. Het slagingspercentage van het Wijninstituut ligt ver boven het landelijke gemiddelde.

Wijncursussen op meerdere locaties
Het Wijninstituut biedt wijnliefhebbers een compleet pakket wijncursussen aan. Op elk gewenst kennisniveau is er een wijncursus; van beginner tot gevorderde. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen: 
a. Start met Wijn , b. Basiscursus , c. Wijnbrevet en d. Werken met Wijn. 
Het Wijninstituut geeft les op centraal gelegen locaties in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Hilversum, Wageningen, Dordrecht, Breda, Roosendaal en Haarlem.

Ontmoet ons…
Ontmoet Het Wijninstituut ook op Twitter onder @andrewijn (van André Sauerbier, oprichter van Het Wijninstituut) of @wijninstituut.
Sluit aan bij de LinkedIn-groep (zie http://www.linkedin.com/groups?mostPopular=&gid=2635642) of kijk voor nieuws en cursusinformatie op onze website:
www.wijninstituut.nl

Met vineuze groet names alle wijndocenten van Het Wijninstituut!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s